De Behandelingen

IS HET VEILIG?

De machine is veilig en heeft verschillende markeringen en certificaten. De software is geschreven op basis van windows. Het koelingssysteem wordt gecontroleerd door een elektronische sensor in de kop van de machine, en weergegeven op het scherm. De CryoSkin wordt reeds 6 jaar gebruikt in verschillende gedeelten van de wereld.

De machine heeft ook een Europese CE markering.

HOE WERKT HET?

BodySculpting:

De behandeling duurt 28 minuten en wordt handmatig met een speciale massagetechniek gedaan. De sessie begint met 2 warme minuten, waarna de temperatuur daalt tot -8 graden tot het einde van de sessie. Het doel van de behandeling is om de temperatuur van de vetcellen voldoende te verlagen, om vet te bevriezen, zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Lees de wetenschappelijke achtergrond hier.

BodyToning:

Zeg gedag tegen Cellulite en een slappe huid. Koude temperaturen verwijden de bloedaders en openen zo de zuurstof toevoer. Dit verhoogt de collageenproductie, wat cellulite kapot maakt, en uw huid verstevigt. U blijft achter met een gladde, cellulite vrije huid.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Het grootste voordeel is dat naast het verliezen van hardnekkig vet, ook de huid verbetert. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap. De resultaten variëren van persoon tot persoon, maar 87% van onze klanten beoordeelt de behandeling als goed of uitstekend. De verwachte resultaten zijn direct zichtbaar voor klanten, en verbeteren zich nog gedurende 2 tot 3 weken na de behandeling.

HOE VOELT DE BEHANDELING?

Veel van onze klanten vergelijken het met een koude massage. De behandeling is geheel pijnloos, anders dan vele andere cryolipolyse apparaten. Soms kan na een behandeling de huid nog een beetje rood zijn, maar dit trekt na enkele uren automatisch weg.

HOE LANG DUURT EEN CRYOSKIN SESSIE?

Dit is afhankelijk per lichaamsgedeelte, maar ongeveer tussen de 20 en 40 minuten.

HOE VAAK KAN IK EEN CRYOSKIN BEHANDELING ONDERGAAN?

Bodysculpting (Vet Bevriezen) kan eens per 14 dagen. Het lymfesysteem moet voldoende tijd krijgen om alle afvalstoffen te kunnen verwijderen.

Bodytoning kan eens per 7 dagen.

WANNEER KAN IK GEEN BEHANDELING ONDERGAAN VAN DE CRYOSKIN?

De contra-indicaties van de CrySkin zijn:

  • Patiënten met aderontstekingen, spataders, tromboflebitis of zweren.
  • Zwangere vrouwen.
  • Patiënten met ernstige ontstekingen en ernstige ziekten (kanker, leukemie, huidziekten e.d.).
  • Patiënten die een orgaantransplantatie ondergingen.
  • Patiënten met syndroom van Raynaud en cryoglobulinemia.

OPMERKING: Indien u twijfelt, vraag dan aan uw behandelend arts te consulteren, zodat u er zeker van bent dat de behandeling veilig ondergaan kan worden.

HOE EFFECTIEF IS DE CRYOSKIN?

87% van onze klanten vinden onze behandeling goed of uitstekend.

HOW VEEL LICHAAMSGEDEELTES KUNNEN ER GEDAAN WORDEN PER KEER?

Er kan 1 groot gedeelte van het lichaam per keer gedaan worden (buik, benen). De reden hiervoor is dat het lymfesysteem voldoende tijd nodig heeft om alle vetcellen af te voeren.

TELLEN BENEN VOOR 1 OF 2 GEDEELTES?

Benen tellen als 1 gedeelte, er wordt 18 minuten op het linker en 18 minuten op het rechter been behandeld.

WAT MOET IK MEENEMEN?

Gemakkelijke kleding is prettig, maar niet verplicht.

MAG IK SPORTEN VOOR/NA EEN BEHANDELING?

Het is geen enkel probleem om te sporten voor of na een behandeling. De CryoSkin geeft geen reden om je sportschema aan te passen.

WAAROM WORDT ER GEL GEBRUIKT?

De Gel wordt gebruikt om de huid te beschermen tussen -30 en +60 graden. Na de behandeling geeft de therapeut aan welke producten je kunt blijven gebruiken voor het beste resultaat.

WANNEER ZIE IK RESULTAAT?

Direct na de behandeling zie je blijvend resultaat, echter heeft het lymfesysteem twee weken nodig om alle vetcellen af te voeren. Blijf daarom goed drinken in de twee weken tussen de behandeling voor het beste resultaat.

IS HET RESULTAAT BLIJVEND?

Ja, vet bevriezen is blijvend als je op precies hetzelfde vetpercentage blijft, al is het normaal om na 6 maanden weer 1 à 2 behandelingen te ondergaan om het resultaat te waarborgen.

KAN IK MIJN RESULTAAT OPTIMALISEREN?

Drink in de twee weken na de behandeling zeker 2 liter water per dag, dit zorgt dat je lymfesysteem de vetcellen beter afvoeren.

Voor Professionals

WAT IS EEN CRYOSKIN PROFESSIONAL?

Een getrainde partner die CryoSkin behandelingen aanbiedt aan bestaande en nieuwe klanten. Dit kan een bestaande salon of salon nog in oprichting zijn.

KRIJG IK TRAINING?

Ja, wij hebben trainingsfaciliteiten in Amsterdam en binnenkort ook in Antwerpen & Londen.

WAT VOOR ONDERNEMINGEN ZIJN GESCHIKT VOOR DE CRYOSKIN?

Dit kunnen schoonheidssalons, Wellness & Spa’s, Plastische Chirurgen, Dermatologen, Hotels of andere ondernemende professionals zijn.

WAT ALS DE MACHINE KAPOT GAAT?

Met meer dan honderden machines verkocht in de Verenigde Staten, Frankrijk en Italië is de CryoSkin bewezen hardware. Maar als u toch problemen ervaart met de CryoSkin 3.0 sturen wij direct tijdelijke vervanging op, zodat de machine gediagnostiseerd, gerepareerd en teruggestuurd kan worden zonder dat u de CryoSkin lang hoeft te missen in uw salon.

HEBBEN JULLIE OOK VERSCHILLENDE BETAAL PLANNEN?

Ja, je kan:

  • De machine in één keer aanschaffen
  • De machine financieren via een externe partij (lease, bank etc)
  • Gezamenlijke koop waarbij CryoSkin NL B.V. een gedeelte van het risico op zich neemt (indien je hiervoor kwalificeert).
HOE LANG DUURT DE LEVERING?

6-8 weken na een getekend contract.

HEBBEN JULLIE EEN VERKOOPTEAM?

Ja, stuur een email naar sales@cryoskin.nl of bel ons op +31 6