Back to top

Over CryoSkin

Waarom een CryoSkin behandeling ondergaan

Één machine, drie behandelingen, 16 behandelprogramma's, fantastische resultaten, kies de behandeling die bij je past.

0
Professionals
0
Behandelingen gegeven
01.

Veillig

Met reeds meer dan een miljoen behandelingen uitgevoerd is de CryoSkin een bewezen veilige manier voor huidverbetering en contourverbetering.

02.

Europese Fabrikant

Gefabriceerd door een medische Italiaanse fabrikant, onze apparatuur voldoet aan alle veiligheidseisen en bezig alle certificeringen.

03.

Volledig Natuurlijk

De CryoSkin werd ontwikkeld om op een volledig niet-invasieve, niet-agressieve, aangename manier gebruik te maken van ons natuurlijke potentieel. Wij zijn ervan overtuigd dat gezond en gerespecteerd weefsel de sleutel is tot een mooi figuur en een stralende, jeugdige huid.

04.

Contact met de huid

Met de CryoSkin blijft er altijd zicht en contact met de huid. Hierdoor kan de professional altijd tijdig bijsturen om het resultaat te optimaliseren.

Werking CryoSkin

Toepassing

Doordat er manueel en flexibel gewerkt kan worden met het CryoSkin apparaat wordt de mogelijkheid geboden zowel cryolipolyse (CryoSlimming) alswel huidverbeterende behandelingen (CryoToning) aan te bieden. In beide gevallen wordt er gewerkt met een huid beschermende gel.

CryoSlimming

De vetcellen dienen rustig gekoeld te worden tot 4 graden C om apoptose te bewerkstelligen en vetcellen te doen veranderen in cellulaire resten. Vanwege de lichaamswarmte en het feit dat vetcellen dieper gelegen zijn dient de huid tot 0 graden C te worden gekoeld om tot de gewenste 4 graden te komen. Het CryoSkin apparaat is uitgerust met een applicator met ingebouwde thermometer.  De geprojecteerde temperatuur van de huid aan de applicator wordt weergegeven op het scherm. Er vindt dus continue feedback plaats om te zien of de juiste temperatuur gehandhaafd blijft. Tijdens CryoSlimming wordt warm-koud-warm toegepast. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat deze zogenaamde contrast cryolipolyse methode tot een hogere reductie van vetweefsel leidt dan de conventionele methode (alleen koud).

CryoToning

Door met een maximum temperatuur van 0 graden te werken zullen door verbeterde bloedtoevoer de fibroblasten, welke zich bevinden in de basaal cellen laag, aangespoord worden tot de tot de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Deze cooling massage behandeling mag eens per 72 uur worden uitgevoerd, kou werkt namelijk nog tot 72 uur door in de huid.

Voor een optimaal resultaat kan het best in kuurverband gewerkt worden waarbij de cliënt een reeks aan behandelingen ondergaat.  De huid komt in het zogenaamde ‘sportschoolcircuit’ en zal snel opbouwen naar een verbeterde versie van zichzelf.

Bijvoorbeeld gedurende vijf weken eens per week behandelen of in een nog intensiever geval tien behandelingen binnen zes weken.

Behandelprogramma’s

CryoSkin heeft meer dan 15 behandelprogramma’s voor de verschillende zones van het lichaam ontwikkeld. Speciale behandelprogramma’s voor mannen en vrouwen, wegens een andere opbouw van de huid en verschillen in huidstructuur. Mannen hebben een dikkere opperhuid waardoor lagere temperaturen gebruikt dienen te worden om door te dringen tot onderhuid of onderhuids vetweefsel. De doorbloeding is sterker en de onderhuidse vetlaag minder dik waardoor de huid sterker reageert op prikkels. Waar de mannenhuid  op termijn diepere rimpels vormt door stugger bindweefsel zullen deze bij vrouwen eerder maar minder diep verschijnen. Cellulite doet zich voornamelijk voor bij vrouwen omdat zij rechte bindweefselschotjes hebben waardoor een soort verticale kamertjes ontstaan die naarmate er zich meer vetcellen ophopen naar het oppervlakte geduwd worden (bobbels). Mannenhuiden daarentegen zijn voorzien van horizontale bindweefselschotjes waaronder vetcellen opgeslagen worden. Dit voorkomt een bobbelige structuur aan het oppervlakte. Bovendien is het vetpercentage bij vrouwen vele malen hoger dan bij mannen.