Meer informatie over de CryoSkin 3.0?

State-Of-The-Art Cryo- en Warmtetherapie

Wij hebben veel vertrouwen in de CryoSkin, waardoor wij u helpen met het genereren van inkomsten. Er wordt verwacht dat de markt voor Cryolipolyse alleen nog maar meer zal gaan groeien. Wij willen graag samen met u deze markt betreden. Word een CryoSkin Professional en zie hoe uw bedrijf groeit.

Direct Zichtbaar Resultaat

De CryoSkin 3.0 kunt u inzetten voor vet bevriezen, voor het stimuleren van collageen productie en voor het verbeteren van de elasticiteit in de huid. Door de manuele werkwijze kunt u de lichaamscontouren zichtbaar verbeteren en heeft de klant persoonlijke aandacht.

Training & kwaliteitsborging

Wanneer u lid wordt van de CryoSkin-community, ontvangt u niet alleen trainingen, maar ook voortdurende marketingondersteuning en professioneel ontworpen verkoopmateriaal dat uw klanten geweldig zullen vinden.

Marktleider in de VS

Al meer dan 500 salons in de VS, Frankrijk en Italië gingen u voor. Als opkomende marktleider is de CryoSkin nu ook nieuw in België en Nederland. Wereldwijd is de CryoSkin een toonaangevend product op het gebied van cryolipolyse en huidverbetering.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

De CryoSkin is een machine die bewonderenswaardige resultaten behaalt bij mijn klanten. De machine heb ik snel terugverdiend, met dank aan de hulp bij marketing. De CryoSkin kan naar mijn mening bij iedere beautician als product worden toegevoegd. Ik breng nu elke maand meer omzet binnen dan ik in de afgelopen drie jaar heb gedaan. Mijn salon is naar een hoger nieuw niveau gekomen met de inzet van CryoSkin.

SOPHIE

FREEZELAB L.A.

Producteigenschappen

Wij zijn ervan overtuigd dat de CryoSkin een goede manier is om uw bedrijf te laten groeien. Wij willen graag met u een partnerschap aangaan om aan een langdurige samenwerking te bouwen.

CryoSlimming

Door de manuele kop is met de CryoSkin het gehele lichaam te behandelen. De CryoSkin kan gebruikt worden voor het afslanken van bijvoorbeeld de buik, benen, armen, lovehandles, onderkin, zadeltassen en knieën.

Marketing Support

U heeft de mogelijkheid om volledige ondersteuning op het gebied van marketing te krijgen. Hierbij kunt u denken aan: online campagnes, drukwerk, flyers, nieuwsbrieven en andere handige tips over hoe u nieuwe klanten kunt bereiken.

CryoToning Lichaam & Cellulite

CryoToning zijn non invasieve anti-aging behandelingen / cellulite behandelingen voor het verstevigen van de borsten, armen, billen (Brazilian buttlift), buik, benen etc.

Training & Kwaliteitswaarborging

Om de kwaliteit van het product te waarborgen bieden wij bij aanschaf een gratis trainingssessie aan. Wij komen langs op locatie om u en uw team tot cryotherapeut te trainen.

CryoToning Gezicht

De koude temperatuur zorgt voor het verwijden van de gezichtsaderen en een verhoging van de circulariteit. De zuurstofopname en collageen productie wordt hiermee gestimuleerd, om vermindering van rimpels, poriën en verbetering van de huidelasticiteit te realiseren. De behandeling is natuurlijk, non-invasief en zorgt voor een verjongend en stralend gezicht.

Groeiende Community

Met wereldwijd meer dan 500 locaties, komt de CryoSkin in 2019 naar Belgie & Nederland. U krijgt de kans om deel te nemen aan een community van ondernemers met best practices uit de markt, die de grenzen van uw bedrijf zullen gaan verleggen.

ABOUT US

Cryoskin is opgericht in Milaan en gevestigd in Amsterdam. Het doel is om in elk lichaam meer vertrouwen te bouwen. Less Filter. More You.

Prinsenstraat 27, 1015DB, Amsterdam. The Netherlands.

© 2019 Cryoskin All rights reserved

CONTACT

cryoskin.nl
+31 20 2442575
info@cryoskin.nl

SUBSCRIBE

Meld u aan als u op de hoogte wilt blijven en meldingen wilt ontvangen.