Word CryoSkin Professional

Ook werken met Cryolipolyse in jullie salon? Vertel ons over jezelf en je bedrijf en ons team zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Kan je niet wachten, stuur ons een bericht via WhatsApp of bel +31 20 2442575

Meer Klanten, Meer Omzet

Wij zijn zo overtuigd van de CryoSkin dat we zelfs een model hebben ontwikkeld waar het risico tussen CryoSkin B.V. en de salon wordt verdeeld. De ‘BodySculpting’ markt is naar verwachting 8 miljard dollar in 2022. Zet de volgende in de markt, word een CryoSkin behandelaar en zie je bedrijf groeien.

Blijf In De Voorhoede

Profiteer van een introductiekorting die kan oplopen tot een paar duizend euro. Samen zorgen we dat je bedrijf het meeste uit de CryoSkin haalt.

Volledige Marketing Ondersteuning

Elke maand krijg je van ons nieuw marketingmateriaal om de CryoSkin in jouw regio te promoten. Klanten die kiezen om de CryoSkin risicovrij aan te kopen nemen wij de eerste 3 tot 6 maanden online marketing geheel uit handen.

Wij zorgen goed voor onze klanten

Indien er iets kapot gaat krijg je van ons een tijdelijke vervanging zodat de behandelingen geen vertraging op hoeven te lopen. Daarnaast hebben we een support-team en  een besloten facebookgroep waar alle vragen beantwoord worden.